Patchwork.dk har skiftet udseende! Alle medlemstilbud og træftilmeldinger er nu samlet et sted – og alle åbne sider finder du her. For at komme til medlemssiden, skal du følge linket i menuen.

På medlemssiden skal du bruge medlemsnummer og adgangskode for at logge dig ind. Koden er den samme som vi har brugt ved træftilmelding, men IKKE den samme du har brugt på hjemmesiden før. De fleste medlemmer kan bruge deres postnummer som adgangskode (det kan ændres senere).

Hvis du stadig ikke kan komme ind, kan du klikke på glemt log in og få sendt en ny kode på din mail.

Hvis du stadig ikke kan komme ind, kan du sende dit medlemsnummer og din mail til webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk. Så får du en mail tilbage med oplysninger om login. Vi kan ikke helt forudsige, hvor mange medlemmer, der vil have problmer med login. Så vi håber du vil have tålmodighed.