Kære allesammen

Jeg har besluttet at stoppe som projektansvarlig for ”Patchworktæpper til Mødrehjælpen” grundet helbredsmæssige årsager.

Det har været en kæmpestor glæde for mig at stå i spidsen for projektet. Alle de spændende mennesker, jeg har mødt på vejen, venskaber er opstået, og ikke mindst den store glæde hos de unge familier, jeg har mødt.

Min beslutning medfører en del ændringer, som jeg håber kan løses hen ad vejen.

Mødrehjælpen Randers har stået for betaling af portoudgifterne, og når jeg stopper, så stopper betalingen af portoudgifterne også, men det stof, vi har på lager, sender vi på vanlig vis.

Jeg ønsker, at hver enkelt afdeling/butik, som modtager tæpper, vil være behjælpelig med at opbevare tæpperne, og jeg kunne ønske, at I vil/kan aflevere i nærmeste butik evt. ved fælles hjælp og ellers fortsætte med at hjælpe hinanden.

Vibeke Ladefoged vil fortsætte med at være kontaktperson for Aarhus, dvs. modtage stoffer og tæpper til aflevering i Aarhus-området i begrænset omfang.

Naturligvis fortsætter denne gruppe, og jeg har et kæmpestort ønske om, at en eller flere vil videreføre dette projekt med de ændringer, der kommer med min beslutning, og jeg vil med glæde være behjælpelig ved overdragelsen.

Venlig hilsen
Hanne Skaaning