De smukke puder på udstillingspallerne har NB Quilt kreeret.

Udstillingen på træffet i år var flot og varieret. Både enkeltpersoner som grupper viste mange spændende quilts.

Du kan læse og se mere i det kommende medlemsblad, der udkommer medio oktober – Kludemagasinet nr. 4/2021 eller på de sociale medier.

Nedenfor kan du se lidt fra kvartals quilternes udstilling. Du kan se flere billeder fra træffet på foreningens facebook-side: https://www.facebook.com/danskpatchwork – vælg undergruppen Show & Tell.

Haldors tæppe – Tinne Bundgaard

Syet i 2014 og givet ved Haldors fødsel. Quilten er syet af stumper fra familiens tø, fx mor og fars børnetøj, oldemors kjole 50’erne og tipoldemors natkjole.
Midten af quilten er som New Yorks Central Stations loft, hvor forældrene fejrede Haldors snarlige komme.
Som 3-årig forlange Haldor en bilbane og dyr fra Afrika på bagsiden af quilten. Således syet! Flere dyr står på spring!
Mellemfor af karteflor, klippet af egne får, da Haldors far var barn.
Sekskantudfordringen 2020/2021 – Magdalena Detz Jensen
Sekskantudfordringen startede Magdalena i 2020 med opfordring til alle medlemmer om at deltage. Hvor mange ved vi ikke helt, da vi endnu ikke har set færdige quilte ud over Magdalenas, der blev færdig aftenen før træffets udstilling. Godt gået Magdalena!
Four patch Crosses Quilt – Allis Friang-Tannebæk
Allis syede denne quilt, bla. fordi hun så havde et godt stort felt at quilte. Hun elsker at quilte på sin maskine, men for små to år siden var hun rædselslagen for det. Fantastisk udvikling! Inspiration og design: Helene Juul.
Square Flowers – Pia Toft
Pia har gennem tiderne taget mange teknikker til sig, og hun eksperimenterer gerne med nyt. Her er det flying gees, applikerede blomster og diverse størrelser, der danner rammen om en smuk og nutidig vægquilt.
Pynt til syrum – Charlotte Aggerholm Kristensen
Charlotte er ferm til de mange små dele – her er det syrummet, der skal have noget på væggen. Charlotte er kendt for sine meget små flying gees i mange af sine projekter.
Libertystjerner – Sandra Chemnitz
Sandra vil gerne sy mere, men tid til børn og karriere giver hende ikke altid mulighederne. Her er det skønne Liberty-stoffer, som danner en smuk og enkel quilt.
Australske antikke medposer – Bente Jancey
Bente har rejst meget i sit liv, og hun samlede forskellige poser på alle sine rejser, antikke, nutidige fra hotelværelserne etc. Her er det antikke melposer, der er skåret til og skaber grundlaget for quilten – et ganske sjovt rejseminde.