Så er det allerede nu, du skal begynde at overveje, hvordan vi bedst kan gøre opmærksom på træffet med en flot plakat, der med et godt blikfang kan fange både nye og gamle interesserede. 

Foreningen fik flere bud på en quilt til træfplakaten i 2022. Det var fantastisk at se, hvor forskellige budene var. Ved træffet blev alle indkomne forslag udstillet, og det vil vi gøre igen.

Til brug for træfplakaten 2023 ønsker vi:

En quilt med et enkelt og stærkt grafisk udtryk, der samtidig reflekterer interessen for patchwork. Formålet er, at træfplakaten kan tiltrække et bredt publikum, og gerne yngre quiltere og syinteresserede.  

Quilten må maksimalt være 100 x 100 cm. Alle quilte, der meldes til denne udfordring, vil som nævnt blive udstillet samlet på træffet i 2022, og publikum på træf får mulighed for at give deres stemme/bemærkninger til kende.

Bestyrelsen vil efter træffet på baggrund af deltagernes og publikums tilkendegivelser afgøre, hvilken quilt der kommer til at pryde træfplakaten 2023.

Den quilter, hvis quilt bliver valgt til træfplakaten, vil blive interviewet til Kludemagasinet og få tilbudt plads til udstillingen af egne øvrige quilte på træffet i 2023.

Quilten må ikke være vist/offentliggjort tidligere.

Det er selvfølgelig også en mulighed, at to personer  eller en gruppe går sammen om at sy quilten. 

Quilten skal afleveres til bestyrelsen senest 15. juni 2022.

Har du har lyst til at byde ind med en quilt til brug for træfplakaten 2023, bedes du kontakte bestyrelsen.

Dette må du gerne gøre på forhånd med oplysninger om din ide, eventuelt med en skitse.  
                          
Vi ser frem til at høre fra dig/jer.
                          
Skriv til bestyrelsen på mailadressen: dpf@patchwork.dk