Traditional Blocks meet Applique

Traditional Blocks meet Applique Book Cover
Traditional Blocks meet Applique That Patchwork Place. Uindbundet. 96

ISBN 1-56477-123-7

I Kludemagasinet 3/1996 skriver Grete Højer:

Dansk Patchwork forening har fået mange bøger her på det sidste, jeg vil derfor nøjes med at anmelde de fire – og kun kort omtale de øvrige, heriblandt denne:

En bog, der viser, hvordan man i større blokke, der samler traditionelle mindre blokke kan bruge applikation som et supplement. Der er vist forskellige mønstre til applikation, f.eks. blade, fisk, heste m.m.

Tilføjet 2009 af Liselotte Kannik-Marquardsen:

Start med en traditionel block quilt – som Shoofly, Churn Dash eller Ohio Star – og bliv hurtig færdig ved at bruge moderne rotary-cutting og quick-piecing teknikker.

Derefter, vælg et enkelt eller indviklet motiv og maskin appliker det på – og se hvordan et spændende nyt design viser sig.

Mix og match 7 traditionelle mønstre og 10 appliqué motiver og se hvilke spændende skjulte designs, du kan bringe frem i lyset.

Bogen har mønstre for 12 country og moderne quilts, anvisninger for størrelser fra små til store quilts. Appliqué skabeloner i fuld størrelse (bl.a. tog, gyngehest, delfin, kanin, blom-ster og blade), samt grundlæggende anvisninger også for begyndere er inkluderet.

Tilbage