Send ind og vind – deltag

Du kan deltage i Send ind og vind ved at benytte den elektroniske kupon på medlemssiden. Du logger ind med dit medlemsnummer og din kode (typisk dit postnummer – eller en selvvalgt kode). Du må gerne vælge flere gevinster, som du ønsker at vinde, MEN du kan kun deltage en gang i lodtrækningen pr. blad.

Sidste frist for at deltage er 23. februar 2024 – login på medlemssiden

Gevinst 1

Fra Nordfyns Højskole har vi modtaget et gavekort på 1000 kr. til et kursus på højskolen.

Gevinst 2

Fra Patchworkbutikken i Nordsjælland har vi modtaget en lækker pakke med motivstof samt stof til inder- og yderkant til en quilttop. Færdig mål for top er ca. 160 x 180 cm.

Gevinst 3

Fra Patchwork & Design har vi modtaget bogen: Tula Pink – 144 sider med 20 spændende projekter lige fra quilte til puder.

Gevinst 4

Fra Patchwork-Oasen har vi modtaget et spændende puslespil, som du kan muntre dig med i pauserne med syningen – 500 brikker.

Gevinst 5

Fra Clover har vi modtaget en lækker pakke med forskelligt sygrej: Saks, Stilletto (til at holde stoffet på plads under syning), square-lineal, yo-yo-maker og et fingerbøl af læder.

Gevinst 6

Fra Tekstilmagi har vi modtaget materialer til isfarvning, så du kan farve dine egne stoffer. Kittet indeholder materialer og vejledning.

Gevinst 7

Fra Hobbygården har vi modtaget mønster til Sew Organised – få orden på de mange ting, der ofte ligger ved symaskinen. Mønster og ramme.

Gevinst 8

Fra Syværkstedet har vi modtaget en pakke Junior Strips – en lækker stofpakke fra Marienhoff. 20 stk. 2½« x 44».

Gevinst 9

Fra Patchwork Køge har vi modtaget mønster til kreative projekter samt stofruller, så kun fantasien sætter grænser. Du skærer de buede linjer med Quiltsmart. Du kan sy dækkeservietter, en lille bordløber eller grydelapper … eller noget helt andet.