Træf 2023

Dansk Patchwork Forening afholder træf den 26. – 27. august 2023 i Roskilde Kongres- & Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde.

Åbent: Lørdag kl. 9.00 – 17.00 og søndag kl. 9.00 – 16.00

Lørdag er der generalforsamling kl. 17.15 – husk tilmelding på medlemssiden.

Du kan læse mere om træffet, og årets udfordring HER.

Ønsker du at tilmelde dig årets træfudfordring eller medlemsudstillingen kan du gøre det via vores medlemsside, under menupunktet “Årets udfordring -2023” eller under træfpunktet for øvrige tilmeldinger.

På træffet kan du møde disse butikker:

Annes Patchwork
BeoBeo Quilteværksted
Blossom Quilt
Brodøsens Værksted v/Bettina Andersen*
Brother Symaskiner/Guldager
Fru Udesens Kludehus
Gittea patchwork
Leif Jensen & Co. Symaskiner
Moderne Patchwork
Patchworkbutikken i Nordsjælland
Quipa
Symaskineshoppen Roskilde
Tante Andante
Tekstilmagi
Thy Patchwork & Galleri Karin Ø.

Glæd dig til træf og bak op om butikkerne!

Har du husket at forudbestille din træfbillet? Medlemmer kan forudbestille træfbillet og købe gæstebilletter ved at logge ind på medlemssiden. Forhåndstilmeldte får en goodiebag ved indgangen – og der er rigtig mange fine ting i.

På træf er der som altid tilbud om quiltmiddag lørdag aften. I år har restauratør Kristian og køkkkenchef Martin valgt at kræse om os med en lækker 3-retters menu fra kongrescentrets bæredygtige køkken. Sammensat netop til DPF’s aften. Til middagen vil der også være en lille quiz med en flot gevinst.

Book din billet på www.patchwork.dk på medlemssiden.

Velbekomme!

På utallige opfordringer vil Roskilde Kongrescenter i år lave et lille caféhjørne uden for udstillingsområdet, hvor de tjenstvillige mænd/chauffører, der kører os til træf, kan sidde uden at skulle betale entre. Det håber vi bliver taget godt imod.

På gensyn til træf!