Everything Flowers. Quilts from the Garden

Everything Flowers. Quilts from the Garden  Book Cover
Everything Flowers. Quilts from the Garden C&T Publishing 96

ISBN 1-57120-007-X

Jean Wells og hendes datter Valori præsenterer her en kollektion af fantastiske quilts og blomster håndværk.

Som altid er Jean Wells inspireret af sin have. Ligesom quilts og haver starter med idéer og drømme, anvender Everything Flowers blomster som inspiration og transformerer billeder til quilts og blomster håndværk. En palet af stof eller en række udplantnings blomster sætter tonen for hver enkelt kreativ proces.

Lær tips og teknikker, som vil hjælpe dig til at kreere mere end 12 projekter, bl.a. natur inspirerede quilts, dagbøger, scrapbøger og potpourri pakker.

Lad Jean og Valori Wells føre dig ad en munter havegang, og du bliver lokket hen mod kreativ “blomstring” medens du digter dine egne blomstrende quilts – et veritabelt panoramisk landskab af idéer.

Jean Wells har skrevet bøger og artikler i mere end 20 år ved siden af hendes succesfulde quilt shop, The Stitchin’ Post i Oregon.

Jean er en talentfuld quilter, som altid synes at finde inspiration og give den videre til andre. Hun har bl.a. designet stoffer for P&B Textiles, deltaget i adskillige quilt shows og udgivet videoer, ligesom hun underviser i quiltning såvel i sin butik, i hele USA og i udlandet.

En bog, der absolut kan anbefales.

Liselotte Kannik-Marquardsen.