Jul med Lappegleder

Jul med Lappegleder  Book Cover
Jul med Lappegleder N.W. Damm & Søn A/S Norge Indbundet 70

ISBN 82-516-1671-9

Bogen er en rigtig julebog. Der er mere end 50 små og store nye julemodeller, både i patchwork og i applikation.

F.eks. ”Japanske bretteteknik” (japansk foldeteknik) med myke applikasjoner” denne dug ser meget spændende ud. Med patchwork er dug og løber i en forenklet ”Drunkard’s Path”-teknik, resultatet ser meget flot ud.

Måske var det bogen, du skulle ønske dig til jul.

Grethe Lindgaard. Boganmeldelse i Kludemagasinet 4/1997 

Med jul og advent følger rige traditioner; det er hyggeligt at sy noget nyt til hjemmet, deltage i julemarkeder eller give hjemmelavede gaver.

Efter at have skrevet fem bøger, fik jeg lyst til at lave en julebog med en række spændende, lette og smarte teknikker og modeller. Jeg har opdaget, at de fleste af os er kreative, men vi mangler som regel tid. Derfor denne bog. Jeg må tilføje, at jeg har beholdt de traditionelle mønstre og rigdommen i dem. Det er blot fremgangsmåden, der er forenklet. Særligt den store nyhed med at sy glas-mosaik applikationer med selvklæbende, smalle bånd, er populær.

Blad i bogen og bliv inspireret! Prøv at sy julekort og billeder i metervis. Eller små julekurve, du har måske syet dem før i hånden, det var tidskrævende. Nu kan du sy en mængde på en aften med seminoleteknikken.

Jeg ønsker dig mange julelappeglæder!

Uddrag af Magda Imreghs Forord til bogen