Quilts for Stjerner – sy et stjernetegn

 Quilts for Stjerner - sy et stjernetegn  Book Cover
Quilts for Stjerner – sy et stjernetegn Zebra Forlag AS 67

ISBN 82-92419-02-0

Her er en ny spændende bog med fine anvisninger på syning af stjernetegn, hvilket jeg godt kunne tænke mig at prøve. Bogen har mange billeder med flotte farvegengivelser og gode nærbilleder.

Der findes nyttige tips om syning af stjernetegnene med gode forklaringer på at applikere på maskine ved hjælp af vlisofix.

Bente Vold Klausen udnytter symaskinen flot, når hun applikerer og broderer med den.

Det vil også ved syningen være nærliggende at bruge nogle af sine rester, som man jo altid har liggende, dog skal man passe på, at mønstrene ikke ”overdøver” stjernetegnene, hvilket jeg synes de gør i et par af quilterne med ternede stoffer.

Bogen er måske ikke for begyndere, da hver quilt indeholder mange detaljer, bl. a. applikationerne.

Er man ikke så kendt med astrologi og stjernetegn, så kan man læse en interessant indledning, som sætter tegnene ind i en historisk sammenhæng. Man kan se, at Tvillingerne er tegnet for dem der har fødselsdag mellem 22. maj og 21. juni, og endvidere noget om, hvordan tvillingen karakteriseres  som person. Tvillingerne har en forkærlighed for gult står der, hvilket bogens forside illustrerer.

Hver quilt måler efter tegningerne i bogen 80 x 66 cm, hvilket jeg nok finder lidt stort, hvis man vil have alle 12 hængende på én gang.

Man kunne også nøjes med at have et hængende ad gangen og så skifte hver måned, hvad jeg synes, ville være en glimrende ide.

Alt i alt en fin lille fin bog med mange flotte motiver.

Hilleborg Holdam. Boganmeldelse i Kludemagasinet 2/2003