Simply Scrappy Quilts

Simply Scrappy Quilts Book Cover
Simply Scrappy Quilts That Patchwork Place. Uindbundet 116

ISBN 1-56477-127-X

I Kludemagasinet 3/1996 skriver Grete Højer:

Dansk Patchwork forening har fået mange bøger her på det sidste, jeg vil derfor nøjes med at anmelde de fire – og kun kort omtale de øvrige, heriblandt denne:

På trods af, det er traditionelle trekanter og firkanter, alligevel en bog, der er værd at kigge i..

Tilføjet 2009 af Liselotte Kannik-Marquardsen:

Nancy J. Martin, a modern-day pioneer of scrappy quiltmaking, will show you the potential of all scrap in your collection.

Vælg mellem 21 scrap/reste quilts – begynder, mellem eller øvet quilter? Fra start til slut, giver forfatteren trin-fortrin instruktioner og lærerige diagrammer, som fjerner alle muligheder for fejl.

Når først du har set disse fantastiske quilts, vil du se på dine rester med helt andre øjne. Bogen hjælper dig med at se de mange muligheder for, hvordan du kan udnytte Fat Quarters, Fat Eights og rester.

New quilts med an old look., January 13, 2002

Britt fra Norge gav denne anmeldelse

De seneste 20+ år har quilting været én af mine passioner. Da jeg startede med quilting her i Norge ca. 1980, var her meget få quiltere. Og jeg started på den mest enkle made, skar stof og syede det sammen. I løbet af årene kom der quiltebøger på markedet, og det var hver gang interessant at se nye teknikker.

Så!, jeg tror, det var i 1993, kom Nancy J. Martin til Norge for at undervise. Jeg tilbragte en weekend sammen med hende og lærte så mange nye ting, at en helt ny verden åbnede sig for mig.

Nancy J. Martin har skrevet mere end 25 bøger om patchwork/quiltmaking, og hun er grundlægger af og præsident for That Patchwork Place Inc, udgiver of America’s højtelskede Quilt bøger. Nancy introducerede mig til the Bias Square linealen, for mig, og mange quilterere med mig, en totalt ny måde at skære stof og sy det sammen igen, og dermed frembringe de mest vidunderlige monster.

I denne bog demonstrerer Nancy J. Martin bias linealen – en måde hvorpå de mest vidunderlige quilts med et scrappy look kan fremstilles med hendes nye og tidsbesparende technique. Fra simple, men kompliceret looking friendship star quilts, til scrappy house quilts, Ocean Waves, Road to Oklahoma…..du finder dem alle i denne bog. Bogen starter med en full color gallery sektion, og du finder også farveillustrationer og fotos hele vejen gennem bogen. A must for alle quilteres bog samling.