Forsiden af Det er sommer

BOG PÅ BIBLIOTEKET: 50’ernes sommerhit har givet navn til bogen og inspiration til patchworktæppet, Jette Schiøth har syet i pastelfarver på hvid baggrund.

Forsiden af Det er sommer

Forfatter: Jette Schiøth

Der indgår 18 forskellige blokke i tæppet; Fisk, sejlbåd, hjerte, badehus, barnevogn, tulipan, bold, bil, byhus 1+2, sommerfugl, hjørneblomst, fugl + spejlvendt fugl, tre centerblokke og en mønsterbort.
Dertil følger et par sider + et løst ark med dele af sangtekst og hele alfabetet, som du kan brodere efter på tæppets lyse flader.
I bogens generelle afsnit slås det flere steder fast, at der overalt sys med 7,5 mm sømrum. Et enkelt sted står der 7,5 cm – og det er nok en ærgerlig fejl, en korrektur kunne have rettet. Bogen indledes med en generel og enkel skære- og syinstruks og vejledning til montering, quiltning og brodering.
Det suppleres med en grundig visuel skære- og syguide til hver eneste blok.
Marianne Pedersen, Viby Sjælland