One Wonderful Curve<br> 12 Contemporary Quilts Book Cover
One Wonderful Curve
12 Contemporary Quilts
Udgivet 2015 Landauer Publishing 80

Bogen er udgivet af tre søstre, der sammen har firmaet ” Sew Kind of Wonderful”, der laver mønstre, udgiver bøger og har fremstillet linealerne ”Quick Curve Ruler”, som du skal have for at sy projekterne i bogen.


Bogen indeholder mønstre og gode anvisninger til 12 moderne Quilts, der skæres efter linealen ”Quick Curve
Ruler” (QCR). Bogen er på engelsk, men indeholder mange billeder og tegninger, der viser hvordan linealen anvendes til de forskellige projekter.
Jeg har syet en del af quiltene og er meget begejstret. Hvis anvisningerne følges, er der meget lidt spild af stof, og du kan kombinere med trekanter og kvadrater og herved danne nye mønstre. På de sidste to sider i boger er der forslag til quiltning af de forskellige projekter.
Bodil Møller Andersen