Vår og sommer i Lappeverket

Vår og sommer i Lappeverket Book Cover
Vår og sommer i Lappeverket Lappeverket Uindbundet. 58

ISBN 82-996701-1-X

Et farvestrålende lille hæfte med mange gode, forklarende fotografier er, hvad Kari W. Melsom tilbyder: små hurtige ideer står side om side med de omfangsrige, flerårige projekter. Maskinsyning afløser håndsyning.

Her er nemme emner med kvadrater, men også mere krævende projekter, og alle er udført i strengt geometriske, smukke mønstre. Hendes quilts er fantastiske at se på; det er inspirerende at se den glade sans for farvernes friske kontraster og harmoniske slægtskaber. Spændende med så tydelige eksempler på, at varierende farvevalg og quiltning kan gøre så enorme forskelle i ens projekter.

Mit bud er, at både begyndere og garvede quiltere kan hente noget her. Men man skal være opmærksom på, at hun både bruger inches og centimeter. Og hun har tydeligvis haft stor glæde ved nogle særlige linealer. Man må derfor læse hele hæftet igennem for at finde afsnittet om, hvad det er for nogle, og at man vist godt kan klare sig uden. Men så får man også læst alle henvisningerne om strygeretninger og andre tips med i købet.

Ganske udmærket!

Lone Erhardsen, Tistrup. Boganmeldelse i Kludemagasinet 2/2006